Светлана Гущерова роди четвъртото си дете. На 1 юни многодетната майка честити

...
Светлана Гущерова роди четвъртото си дете.
На 1 юни многодетната майка честити
Коментари Харесай

Светлана Гущерова роди четвъртото си дете

Светлана Гущерова роди четвъртото си дете.

На 1 юни многодетната майка честити празника, като качи фотография на новороденото си бебе в Инстаграм на стори.

Съпругата на милионерския правоприемник Християн Гущеров показа фрагменти от болничната стая. Наскоро с последните ѝ снимки в персоналния ѝ инстаграмски профил загатна, че е бременнна за 4-и път и че фамилията чака ново попълнение.

Колкото до фрагментите, които стоят единствено 24 ч. в профила се видя новороденото с емотикон (синьо сърце) - отпратка, че явно двамата с Гущеров имат момченце. 

Засега Светлана не е споделяла детайлности по отношение на раждането на най-малкият член на фамилията. Все още не е и ясно името му.

Светлана и Християн имат две по-големи деца, кръстени на дядо си по бащина линия - Гущеров-старши. През април предходната година Мис Плеймейт 2009-а разгласи новината, че е родила и трето дете на предприемача. Първото им е момиче - 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче - Добромир. Третото пък се споделя Кристиан Валентин. 

Звездната двойка подвигна женитба преди пет години. В този интервал Светлана съумя да сбъдне своята фантазия - да има огромно и сплотено семейство, оповестява Dir.bg. 
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР